Je bekijkt de reis...

Duitsland
a
A
23 juli 2015 21:50 | Door: Arina
Das nou jammer geen WIFI geen etappe verhaal, we vinden het iedere avond spannend wat jullie doen en meemaken.
We wachten geduldig af .
Groetjes Cor en Arina
23 juli 2015 21:50 | Door: Sonja eenhoorn
Jammer hoor ,zit er echt op te wachten wat voor spannends jullie nu weer hebben beleefd.Maar hoop dat jullie weer een mooie dag hebben beleefd,jullie hebben in ieder geval lekker gegeten ,nou slaap lekkeren op naar de volgende trip xx
23 juli 2015 22:12 | Door: Harry en Sonja
hallo bikkels,
jammer dat we nu niet kunnen zien hoe ver jullie al zijn gekomen, we schatten zo in al een aardig stukje voor bij het mooiste stukje van de Rijn de helft zit erop dus nog even, voor je er erg in hebt zit je in Beieren en dan is het nog maar een stukkie wederom een mooie fietsdag toegewenst voor morgen en slaap lekker,
groetjes, Harry en Sonja
23 juli 2015 22:45 | Door: Anneke rommelse
Geweldig,wat jullie doen.
Erg leuk die verslagen!
Morgen weer veel fietsplezier.
23 juli 2015 23:40 | Door: Jan en Rinthy
Hallo fietsers,
Jammer dat er geen WiFi was. Als jullie maar goed gefietst hebben dan is het goed. Veel plezier bij de volgende etappe!
24 juli 2015 11:31 | Door: Ad van Kaam
Hallo fietsfanaten ,hier ben ik weer Jullie schieten al aardig op.
Bij mij is alles goed verlopen. Wens jullie noch veel fietsplezier, en goed weer.
Groetjes Ad.
24 juli 2015 14:32 | Door: Sjef en Willie
Hallo Stoere fietsers,
Op de kaart zag ik dat jullie nu een stuk boven Dortmund zitten. Hopelijk wel een foutje. Sta er verbaasd over dat jullie zulke dagafstanden maken. Een dagje rust zal goed zijn, maar als de vaart erin zit gewoon doorgaan.
Willie en Sjef
24 juli 2015 14:37 | Door: jeanne diepstraten
Zo zie je je komt altijd wel wat tegen
En hoe avontuurlijk is dat !!!
Fijn dat jullie het zo goed bevalt
De spieren zullen jullie ook wel eens voelen denk ik
Een dag rust is heel goed
Veel plezier verder
Anneke en ik hopen hetzelfde te doen met de tent door Frankrijk
liefs voor alle 4 en een pluim Dik verdiend al
Jeanne